Boeken

Mark Shepard: Herstellende Landbouw: Agro-ecologie voor boeren burgers en buitenlui, vertaald en bewerkt door mij en een partner.

Op onderstaande pagina van onze Stichting Permacultuur Onderwijs staat alle info hierover verzameld… de inhoudshoudopgave, verschillende foto’s en proefstukken om te lezen! En natuurlijk ook hoe je het bestellen kunt. Koopt u het boek bij ons dan steunt u daarmee het werk van Stichting Permacultuur Onderwijs.

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, gedegen inhoud & mooie foto’s met onderschriften die allemaal samen een samenvatting van het boek vormen. Het is ook een hoopvol boek met als thema: Repareer de planeet door wat je eet! Dus mensen deel deel deel…. http://permacultuuronderwijs.nl/herstellende-landbouw-boek-mark-shepard/

Het eerste permacultuur moestuinboek geschikt voor het Nederlandse/Vlaamse klimaat! Permacultuur in je moestuin (Christopher Shein & Julie Thompson).

Een prachtig superfleurig full color handboek om te leren ontwerpen met permacultuur en vele voorbeelden van ontwerpschetsen, planten in de tuin, en wat is permacultuur nu eigenlijk?

Vertaald en bewerkt voor het Nederlands-Belgische klimaat door Lucas Brouns en Maranke Spoor. Meer info en alvast een stukje van dit superfleurige full colorboek bekijken? Dat kan hier: http://permacultuuronderwijs.nl/permacultuur-in-je-moestuin/

Bestellen?

U kunt deze boeken bestellen bij de vertaler/bewerker Stichting Permacultuur Onderwijs … Daarmee steunt u ons werk… Volg de betreffende link hierboven alstublieft.