Oogst verwerken (nieuwe reeksen)

Cursus samenvoorzienend voedsel verwerken, ook wel liefkozend heksendriedaagse voor hem en haar genoemd. Hoe zorg je dat je voedsel, op gezonde wijze, veel langer bewaren kunt? Hoe verwerk je zelf thuis op veilige manieren? Hoe stoppen we de overvloed die de zon in de zomer levert, in een potje? We kunnen fermenteren, koken (waaronder wecken), drogen… Wat is passend, in welke situatie? Naast het beetpakken van bovenstaande vragen, gaan we in deze huiskamersessies vooral ook veel praktisch bezig, en valt er van alles te proeven! Het thema ‘Bewaren’ in onze jaaropleiding wordt vaak zeer gewaardeerd. Deze reeks huiskamer-keukenworkshops in het midden van het land geeft daarvan een overzicht en bouwt erop voort.   Meer weten? Klik hier.

Interesse & een mailtje ontvangen als de volgende cursus gepland is? Even contact met de docent? info@nullmarankespoor.nl

Volgende reeksen vinden plaats in September 2017