Permacultuur jaaropleiding 2020 in Amersfoort

Hallo, mijn naam is Maranke Spoor, ik heb een diverse achtergrond, ik ben de afgelopen ca. 10 jaar werkzaam geweest als docent permacultuur, daarvoor was ik ca. 10 jaar werkzaam in juridische beroepen waaronder docent recht. Groene draad door mijn hele leven is een passie voor leven. Permacultuur past daar perfect bij, ook de focus op onderdeel van de oplossing zijn in plaats van van het probleem, is helemaal mijn ding.

Mijn jaaropleiding Permacultuur begint 17 en 19 september 2020 weer, in Amersfoort: een cursus op donderdagen en een cursus op zaterdagen. Meer info staat op deze pagina op de website van onze Stichting Permacultuur Onderwijs.

Je kan me e-mailen via info@nullMarankeSpoor.nl. Op de Cursussen-pagina van de website waar je nu bent, vind je naast de komende en lopende opleidingen ook een overzicht van mijn ervaring.