Voorjaarscursus Permacultuur 2016 Lent

Vijf lesdagen met een online jaartraining

De cursus bestaat uit vijf lesdagen in Lent (bij Nijmegen) met een online jaartraining. In de vijfdaagse cursus maken we ook excursies, hoogstwaarschijnlijk naar het voedselbos Beek Ubbergen en permacultuurtuin Kiemkracht 64 in Malden. Deze vijf lesdagen bieden jou een goede basis om verder te studeren en het geleerde in praktijk te brengen op jouw eigen locatie.

Naast de lesdagen in Lent doe je de online jaaropleiding permacultuur, waarbij je je officiƫle PDC-plus certificaat kunt halen. Het voordeel van deze webschool is dat je thuis kunt studeren wanneer jij dat wilt. Het is een mix van theorie en praktijk, van binnen en buiten werken, en er is interactie met de andere cursisten en de docent(en). De online jaaropleiding is zeer flexibel. Er zijn geen vaste start- en einddata: je levert je projecten in als je daar klaar voor bent. Vervolgens ontvang je hier feedback op. Rond je alle projecten (opdrachten) met goed gevolg af dan ontvang je je permacultuur-ontwerp-certificaat (PDC-plus), ondertekend door jouw ervaren permacultuurdocent Maranke Spoor. De online jaaropleiding is gebaseerd op de beproefde jaaropleiding op locatie.

Inhoud en praktische info

Zie de pagina PermacultuurOnderwijs.nl/cursussen-2/Voorjaarscursus-2016-Lent/ voor alle informatie met betrekking tot het inschrijven en de inhoud van deze gecombineerde opleiding.

Als je vragen hebt over de cursus vind je daar ook mijn e-mailadres.